[center]بـــيــــض بـــالـــجـــبـــنـــه الـــرومـــى
المقادير:
2 بيضه
معلقه سمن للقلى
شريحه من فلفل اخضر او احمر( حار)
ملح وفلفل حسب الرغبه
4 حبات زيتون اسود مقطعه شرائح
ربع كوب جبن تركى مبشور او حسب الرغبه
الطريقه:
-نضع معلقه السمن
-ثم نحمر شريحه الفلفل فيها ويمكن تقطيعها الى شرائح صغيره
حتى تظهر رائحه الفلفل فقط
- ثم بعد ذلك نضع الزيتون وبعده البيض ونقلب
-عندما يبدأ البيض بالنضوج نضع الجبن التركى المبشور حتى تسيح
- ثم الملح والفلفل حسب الرغبه
انا عن نفسى جربت الطريقه دى وبصراحه انا مبحبش اكل البيض غير كده
ان شاء الله حتعجبكوا
[/center]
منقول
_________________
سبحان الله وبحمده سبحان الله العظيم